MAATALOUS-METSÄTIETEELLINEN TIEDEKUNTA PANOSTAA LUKIOYHTEISTYÖHÖN

Maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa on kehitetty paljon lukioyhteistyötä! Lukiolaiset ovat voineet tutustua tiedekunnan opintoihin mm. avoimilla MOOC-kursseilla. Tiedekunnan lukioyhteistyöprojekti käynnistyi alkuvuodesta 2020. Sen tavoitteina oli lukiolaisille tarjottavien opetuskokonaisuuksien konseptointi ja toteutus sekä lukioyhteistyön kehittäminen. Projekti otettiin innostuneesti vastaan niin yhteistyöverkostoissa kuin koulutusohjelmissakin.

Projektin keskeinen tuotos on neljä kaikille avointa MOOC-verkkokurssia (Massive Open Online Courses). Näillä tutustumiskursseilla pääsee opiskelemaan tiedekunnan kandiohjelmien teemoja. MOOCit ovat tiedekunnan opintoihin joko pakollisina tai valinnaisina kuuluvia kursseja, mutta ne on suunniteltu yhteistyössä lukio-opettajien kanssa niin, että ne soveltuvat mainiosti myös lukiolaisille. Lukio-opettajat voivat myös käyttää osia kursseista omassa opetuksessaan.

Lue koko uutinen täältä